Pozvánka na Galaxy Kenda Zručský maraton - mistrovství GALAXY série 26.9.2015

Dovolujeme si vás pozvat na Galaxy Kenda Zručskýmaraton - mistrovství GALAXY série 2015 se zvýhodněným bodováním pořádaný na Sporthotelu Kácov v termínu 26.9.2015.

Start je naplánovaný pro trasu A (všechny kategorie) na 11:30 hod  a pro trasu B (všechny kategorie) na 12:00 hod, vložené závody dětí na 10:00 hod.

Trasa A celkem měří 72 km - dva okruhy, trasa B 36 km - jeden okruh, start a cíl je naplánovaný na Sporthotelu Kácov, cca 7 km od Zruče nad Sázavou.

Trať je včleněna do údolí Čestínského potoka. 20% povrchu tvoří asfalt, zbytek jsou polní a lesní cesty. Na okruhu jsou dva brody přes potok a výjezdy na hřeben "Jordánu".

Pro návštěvníky závodu i hotelového areálu je připravena bohatá nabídka jídel i nápojů, závodníci mají občerstvení zajištěno v ceně startovného, ostatní návštěvníci mají možnost se občerstvit v hotelu, který připravuje na tuto akci nabídku mas a klobás z grilu, na restauraci je možné objednávat á la carte a z denní speciální nabídky. V tomto termínu je možné využít nejen nabídky stravování, ale také možnost navštívit další hotelová sportoviště jako je tenis, volejbal, minigolf, bowling a kulečník. Kdo by chtěl v areálu strávit více dní, a oslavit s námi svátek Sv. Václava, nabízíme příjemné a pohodlné ubytování v nově rekonstruovaném hotelu nebo na srubech v areálu, večer posezení v restauraci, u bowlingu a kulečníku či v nově vybudované vinotéce hotelu, kde jsou pro vás připravena výborná tuzemská i zahraniční vína.

Pořádání cyklozávodu GALAXY série 2015 MTB se stalo pro Sporthotel Kácov tradicí a letos pro vás připravujeme již jubilejní 10. ročník, věříme, že se i tento rok budete u nás spokojeni a budete se těšit na další rok

Webové stránky závodu:://www.galaxy-serie.cz/rs/zavody-galaxy-serie/6-kacov/2015-09-26/

Foto z Kácova 2014:

 

Kácov 2014

×